Modified Magnetic Design in Brooloo

The owners envisioned a Granny Flat that seamlessly blended with their existing family home and created a space to be able to accommodate extended family, and that’s what was delivered.

Situated on a rural sloping block, the challenge was obtaining council approval for the Granny Flat placement, as regulations in Gympie Council usually require it to be behind the main dwelling.

This home was modified from the Magnetic plan to incorporate a study nook, allowing the owner to use the space to work from home when not accommodating guests, adding extra functionality.

The Oakvale Team’s favourite aspect of this house is the view to the bluff, showcasing the natural beauty of the surroundings and contributing to the overall charm of the Granny Flat.

Any of the plans in our range can be modified to suit your needs or lifestyle, get in touch with us today to see how we can help you build your dream home.



Call Now Button